Emir Meša, vijećnik Općinskog vijeća Fojnica, svoj politički angažman nastavlja kao član Stranke za Bosnu i Hercegovinu. Pristupnicu je svečano potpisao u novootvorenim prostorijama Stranke za BiH, koje se nalaze na adresi ZAVNOBiH-a br. 9.

Emir Meša je rođen 1996. godine i najmlađi je vijećnik u aktuelnom sazivu Općinskog vijeća Fojnica. Pozvao je mlade da slijede njegov primjer i uključe se u rad Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

„Moramo jačati našu državu i boriti se za promjene u svim segmentima, jačati ekonomiju, školstvo, zdravstvo, turizam i omogućiti svim građanima dostojanstven život. Program Stranke za Bosnu i Hercegovinu je odlična platforma za izgradnju društva jednakih šansi“,  rekao je Emir Meša.

Predsjednik Općinskog savjeta SBiH Fojnica Ramiz Meša izrazio je zadovoljstvo što je Stranka, pristupanjem mladog vijećnika, dobila kanal kojim će moći artikulisati zahtjeve građana prema Općinskom vijeću Fojnica.

– SBiH nakon nekoliko godina pauze ponovo ima svoje prostorije u Fojnici. Vrata SBiH su otvorena za sve one koji žele da doprinesu jačanju naše organizacije i unapređenju stanja u društvu i koji opći interes stavljaju ispred ličnog – rekao je predsjednik Općinskog savjeta SBiH Fojnica.

Press služba SBiH