Političko oglašavanje

Jučer je u Novom Travniku zvanično otvorena kampanja Stranke za Bosnu i Hercegovinu za Srednjobosanski kanton.

Na skupu se u ime domaćina obratio Senad Džaja predsjednik OO SBiH i član Predsjedništva SBiH koji je prisutne ohrabrio sa činjenicom da Stranka za Bosnu i Hercegovinu u Novom Travniku i u Srednjobosanskom kantonu, iz dana u dan, ima sve veći broj članova i simpatizera, a posebno mladih ljudi.

Senad Džaja

Nakon predsjednika OO SBiH prisutnima se obratila Nedžada Tolja, doktor ekoloških nauka, nosilac liste za Skupštinu Srednjobosanskog kantona i kazala kako ovaj narod treba da vode odvažni, zreli, sposobni, moralni i organizovani ljudi, te da će se u Skupštini kantona zalagati za interese svih građana s posebnim akcentom na iniciranje mjera za poboljšanje stope nataliteta kao i za reformu obrazovnog sistema.

Nedžada Tolja

Prisutnima se obratio Ramiz Meša, diplomirani ekonomista, koji je poručio da je Stranka za Bosnu i Hercegovinu originalna stranka, da vodi originalnu kampanju, da svoj rad zasniva na programskoj deklaraciji i principima stranke usvojenih prilikom osnivanja Stranke.

Ramiz Meša

Na skupu se obratila i Zahida Binakaj, magistar farmaceutskih nauka, nosliac liste za Parlamentarnu Skupštinu BiH koja je poručila da će fokus njenog djelovanja biti aktivnosti vezane za reformu sektora zdravstva.

Prisutnima se obratio predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Semir Efendić i poručio da Stranka za Bosnu i Hercegovinu ima plan kako poboljšati stanje u društvu, te da je općina Novi Grad primjer za to.

Semir Efendić