Političko oglašavanje

Poštovani građani,

ovim putem Vas želim obavijestiti da sam na ovim izborima kandidatkinja Stranke za Bosnu i Hercegovinu za Skupštinu Srednjobosanskog kantona pod brojem 9.

Stranka za BiH je jedina stranka koja od svog osnivanja 1996. godine nije ni pedalj odmakla od svojih temeljnih principa – jačanje države i njenih institucija, međunarodno-pravni subjektivitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine, zaštita interesa svih njenih građana, vladavina prava, reintegracija društva, te jedinstven ekonomski prostor.

Od samog početka pa do današnjeg dana ostala sam vjerna ideji Stranke za BiH, jer cijenim da je jedino na ovim principima moguće izgraditi modernu državu po mjeri svih njezinih građana i naroda.

Rođena sam 1976. godine u Fojnici, po nacionalnosti Bošnjakinja, a po zvanju diplomirana fizioterapeutkinja i menadžerica u zdravstvu. Udata sam i majka troje djece. Cijeli radni vijek provela sam u Lječilištu Reumal Fojnica, gdje i danas radim. Paralelno s tim par godina radila sam kao asistent na Fakultetu Zdravstvenih studija i profesor praktične nastave u srednjoj školi. Predsjednica sam skupštine Udruženja fizioterapeuta FBiH. Svih ovih godina obnašala sam odgovorne dužnosti u Stranci za BiH na svim nivoima.

Stranka za BiH je moj jedini izbor, a očekujem da ćete i Vi, poštovani birači, prepoznati kvalitetu našeg izbornog programa i kandidata na našim listama za sve nivoe vlasti. Uz Vašu podršku bit ću Vaš glas u Skupštini Srednjobosanskog kantona.

Naš kanton nazaduje u svakom smislu, jer ga vode političke opcije kojima je jedina vodilja podjela fotelja i raspolaganje ekonomskim resursima. Moramo im reći DOSTA!

Moramo jačati infrastrukturu i našu ekonomiju, privlačiti investicije i otvarati radna mjesta. Moramo iskoristiti bogatstva i ljepote prirode, jer imamo prirodne dragulje kakve malo koji kanton ima. Moramo jačati naše zdravstvo, školstvo, poljoprivredu, socijalnu zaštitu, moramo zaštiti branilačke kategorije i omogućiti im dostojanstven život. Moramo graditi društvo jednakih šansi, jer samo tako možemo zaustaviti odlazak radno-sposobnog stanovništva, a posebno mladih.

SBK treba radikalne promjene! SBK MORA izabrati nove ljude za bolje sutra svih nas!

ZAJEDNO ZA JEDNO!

Šejla Imamović,
Vaš glas u Skupštini Srednjobosanskog kantona