Za portal Fojnica.net, Senid Ramić predstavlja posao kojim se bavi, kako bi javnost Fojnice i šire bila upoznata, te po potrebi koristila njegove usluge dubinskog čišćenja.

Dubinsko čišćenje Ramić Fojnica su profesionalni i odani u svome radu. Naš cilj je da su apsulutno svi naši klijenti zadovoljni uslugama koje pružamo, a mi smo tu da se prilagodimo Vama i Vašim potrebama.

Za dubinsko čišćenje koristimo Karcher mašine, ekološki provjerene i najbolje prahove, koji ne štete ni djeci ni kućnim ljubimcima. Brzi smo i efikasni, a definitivno, garancija kvaliteta je veliki broj stalnih klijenata koji nam se ponovo vraćaju.

Naš cilj je nadmašiti ono što se od nas očekuje, ponuditi najkvalitetniju uslugu pri svakom posjetu Vašem poslovnom prostoru ili domu, ili čišćenju vašeg automobila!

INFO: 061-308-004, Senid Ramić

CJENOVNIK

Dubinsko čišćenje Ramić Fojnica

ČIŠĆENJE AUTOMOBILA
KOMPLETNO ČIŠĆENJE + VANJSKO PRANJE = 50 KM
Kompletno unutrašnje i vanjsko pranje automobila. Cijene variraju u zavisnosti od stepena zaprljanosti i veličine automobila.

SJEDIŠTA AUTOBUSA = 3 KM po sjedištu!

TROSJED, DVOSJED I FOTELJA ILI UGAONA SEĆIJA = 40 – 45 KM
Cijene variraju u zavisnosti od stepena zaprljanosti.

MADRAC ZA BRAČNI KREVET = 25 KM

MADRAC (90X200) = 20 KM

FRANCUSKI LEŽAJ = 25 KM

DJEČIJI MADRAC = 10 KM

STOLICE = 3 – 4 KM/KOMAD

PRANJE ĆILIMA / DUBINSKO ČIŠĆENJE TEPIHA = 2 KM/m2

PRANJE ETISONA I SINTETIČKIH ĆILIMA = 2,5 KM/m2

PRANJE VUNENIH I SHAGGY ĆILIMA = 3 KM/m2

MISIJA NAM JE NADMAŠITI VAŠA OČEKIVANJA!

ZAŠTO ODABRATI NAS

Naš cilj je nadmašiti ono što se od nas očekuje, ponuditi najkvalitetniju uslugu pri svakom posjetu Vašem poslovnom prostoru ili domu.

U nastavku možete pogledati naše reference!