U današnje vrijeme, mnogi se borimo na sve načine da poboljšamo kvalitetu i način svoga života.

Na razne načine se borimo za bolje sutra, stoga želim da podijelim svoju priču sa vama.

Naime, sretno sam udata, majka dvije djevojčice. Prije 5 i pol godina bila sam obična domaćica i radila svakojake poslove, od poljoprivrede do privatnih firmi, sa ciljem da doprinesem svojoj porodici.

Poslije dolaska druge djevojčice na svijet, nisam bila u mogućnosti odlaziti na posao niti raditi. Kao i svi ostali, koristila sam internet, i većinom gubila vrijeme na istom.
Tako sam slučajno našla oglas za posao, javila se i počela da radim od kuće – online.
Obzirom da sam već imala dodira sa kataloškim prodajama, znala sam kako sve to funkcioniše i krenula na put na kojem sam u početku bila sama, jer nisam imala podršku od porodice osim svojih lidera.

Svakodnevno sam sebi govorila:
JA TO MOGU
JA TO ŽELIM
JA TO HOĆU!!!

Osim što sam to sebi govorila, radila sam bukvalno 24 sata dnevno da bi ostvarila svoj cilj.
I nakon godinu i mjesec dana, uspjela sam ostvariti najveći nivo u kompaniji.

Zato, želim da poručim svim ženama, djevojkama, mamama, bakama, nanama, tetkama… da se ne mire sa činjenicom da su samo stvorene za kuće, nego da mogu biti sve što požele ukoliko zaista imaju jaku volju i rade na tome svakodnevno.

Što se tiče podrške i okoline, nikada nemojte slušati niti gledati šta vam govore, već samo furajte svoj fazon i radite na sebi. Ja sam jedan od dokaza da se od obične domaćice može postati jako uspješna poslovna žena.

Ne postoji nikakva tajna uspjeha osim rad, rad i samo rad.
Neki kažu da mi se posrećilo, međutim, sreća može poslužiti samo 1% dok 99% je rad i upornost.

Možda ova moja priča motiviše neke žene da promijene svoj život na bolje i da iskoriste internet u svoje svrhe i zarađuju.

Lijep pozdrav svima!

Aida Karalija
Statusni smaragd u Limes kompaniji